Placinta cu shirataki, crevete si carnati

Printeaza

O reteta de placinta cu shirataki, crevete si carnti din: taitei shirataki, oua, dovlecel, morcov, ceapa, crevete curd, carnati, faina, sare, piper, usturoi si ulei de masline.

Ingrediente:Placinta cu shirataki, crevete si carnati

  • 1 pachet de 200 g tăieţei shirataki
  • 3 ouă
  • 2 căni dovlecel ras
  • 1/2 cană morcov ras
  • 1/2 cană ceapă tocată
  • 200 g crevete crud tocat
  • 200 g cîrnaţi
  • 1 cană făină
  • sare şi piper după gust
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 cană ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Taie ghemele de tăieţei în tre­imi. Amestecă restul ingrediente­lor (mai puţin uleiul de măsline) într-un castron.

Incălzeşte o tigaie de teflon şi toarnă în ea suficient ulei cît să-i acopere tot fundul. Pune o pătrime din amestec în tigaie şi aşteaptă pînă se rumeneşte apoi întoarce şi lasă să se rumenească şi pe cealaltă parte.

Se serveşte cu maioneză amestecată cu usturoi tocat şi cu suc de lămîie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.