Placinta cu shirataki, crevete si carnati
PrinteazaO reteta de placinta cu shirataki, crevete si carnti din: taitei shirataki, oua, dovlecel, morcov, ceapa, crevete curd, carnati, faina, sare, piper, usturoi si ulei de masline.
- 1 pachet de 200 g tăieţei shirataki
- 3 ouă
- 2 căni dovlecel ras
- 1/2 cană morcov ras
- 1/2 cană ceapă tocată
- 200 g crevete crud tocat
- 200 g cîrnaţi
- 1 cană făină
- sare şi piper după gust
- 1 căţel de usturoi
- 1 cană ulei de măsline
Mod de preparare:
Taie ghemele de tăieţei în treimi. Amestecă restul ingredientelor (mai puţin uleiul de măsline) într-un castron.
Incălzeşte o tigaie de teflon şi toarnă în ea suficient ulei cît să-i acopere tot fundul. Pune o pătrime din amestec în tigaie şi aşteaptă pînă se rumeneşte apoi întoarce şi lasă să se rumenească şi pe cealaltă parte.
Se serveşte cu maioneză amestecată cu usturoi tocat şi cu suc de lămîie.
Poftă bună!