Placinta cu soia si ciuperci brune

Printeaza

Placinta cu soia si ciuperci brune din: boabe de soia, ceapa, ciuperci, ulei, pesmet, bulion, marar, sare.

Ingrediente:Placinta cu soia si ciuperci brune

  • 4 foi de placinta (din comert)
  • 200 g boabe de soia
  • 200 g ceapa
  • 200 g ciuperci brune
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura bulion
  • 1 leg marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Boabele de soia se pun la inmuiat in apa calda. Dupa un sfert de ora se scot si se scurg.

Bulionul se desface în puţină apă. Ceapa se rade, apoi se căleşte în ulei. Se adaugă soia, ciupercile spălate şi tăiate lamele, bulionul şi pesmetul. Se micşorează focul şi se lasă să fiarbă până scade.

Când e gata se adaugă mărarul tocat foarte fin.

Intr-o tavă unsă bine cu ulei se aştern două foi de plăcintă, unse înfre ele cu ulei. Deasupra lor se întinde uniform compoziţia apoi se acoperă cu celelalte două foi, de asemenea unse cu ulei între ele.

Se înţeapă foile, din loc în loc, cu o furculiţă, ca să se pătrundă mai bine.

Se rumeneşte plăcinta la cuptor, la foc potrivit, 1 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.