Placinta cu somon si piper rosu

Printeaza

Placinta cu somon si piper rosu din: somon, castravete, marar, ceapa, smantana, foi de gelatina, piper, sare, zeama de lamaie, boabe de piper rosu.

Ingrediente:Placinta_cu_somon_si_piper_rosu

  • 250 g somon
  • 1 castravete verde mare
  • mărar
  • 1 ceapă roşie medie
  • 250 g smântână
  • 3 foi gelatină
  • piper
  • sare
  • zeama de la jumătate de lămâie
  • 10 boabe de piper roşu

 

Mod de preparare:

După ce se curăţă de oase, peştele şi castravetele verde se taie în cubuleţe, iar mărarul şi ceapa se toacă mărunt.

Jumătate din cantitatea de somon se întinde pe fundul formei, în timp ce restul de peşte se amestecă uşor cu mărarul, ceapa, castravetele, smântână şi sucul de lămâie.

Se prepară gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi se adaugă la amestecul de mai sus. Se condimentează, de asemenea, cu sare şi piper.

Se pune totul într-o tavă specială, unsă cu ulei şi tapetată cu folie transparentă şi se bagă pentru 15 minute la cuptorul bine încins. Se lasă la rece peste noapte.

Se răstoarnă pe un platou şi se serveşte ca aperitiv, asezonat cu boabe de piper roşu.

Placinta cu somon si piper rosu

Placinta_cu_somon_si_piper_rosu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.