Placinta cu spanac si parmezan

Printeaza

Placinta cu spanac si parmezan din: aluat, spanac, cascaval, oua, unt, pesmet, sare.

Ingrediente:Placinta_cu_spanac_si_parmezan

  • 500 g aluat de foietaj
  • un kg spanac
  • 150 g cascaval
  • 2-3 ouă
  • un ou pentru uns
  • 50 g unt
  • 1-2 linguri pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Spanacul se alege, se spală şi se opăreşte în apă cu sare. După ce a fiert, se scoate în sită şi se lasă să se scurgă. Se pasează cu blenderul si se condimentează cu sare.

Se adaugă untul şi ouăle bătute. Dacă este moale compozitia, se adaugă pesmet.

Aluatul se întinde şi se împarte în două foi. Prima se aranjează în tavă, se toarnă compozitia de spanac şi caşcavalul tăiat cubulete. Se acoperă cu a doua foaie. Aluatul se inteapă cu o scobitoare şi se unge cu ou.

Se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.