Placinta cu spanac si parmezan

Printeaza

Placinta cu spanac si parmezan din: aluat, spanac, cascaval, oua, unt, pesmet, sare.

Ingrediente:

  • 500 g aluat de foietaj
  • un kg spanac
  • 150 g cascaval
  • 2-3 ouă
  • un ou pentru uns
  • 50 g unt
  • 1-2 linguri pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Placinta cu spanac si parmezan: Spanacul se alege, se spală şi se opăreşte în apă cu sare. După ce a fiert, se scoate în sită şi se lasă să se scurgă.

pasează cu blenderul si se condimentează cu sare.

adaugă untul şi ouăle bătute. Dacă este moale compozitia, se adaugă pesmet.

Aluatul se întinde şi se împarte în două foi. Prima se aranjează în tavă, se toarnă compozitia de spanac şi caşcavalul tăiat cubulete.

acoperă cu a doua foaie. Aluatul se inteapă cu o scobitoare şi se unge cu ou.

dă la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

Ceai de Levănțică și Frunze de Măslin

Ceai de Levănțică și Frunze de Măslin din: flori de levantica, frunze de masline, apa. Ceaiul este o băutură terapeutică cu beneficii remarcabile pentru sănătate, oferind nu doar o experiență de degustare plăcută, dar și efecte benefice pentru reducerea tensiunii arteriale și promovarea relaxării. Combinând proprietățile calmante ale levănțicii cu cele antioxidante și de îmbunătățire […]

Smoothie cu Rooibos și Fructe de Pădure

Smoothie cu Rooibos și Fructe de Pădure din: rooibos, fructe de padure, banana, miere, gheata. Într-o lume în care timpul este o resursă prețioasă, căutăm mereu modalități de a ne îmbunătăți nivelul de energie și sănătatea într-un mod natural și rapid. Smoothie-ul cu rooibos și fructe de pădure reprezintă soluția perfectă, combinând beneficiile antioxidante ale […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.