Placinta cu telemea si spanac

Printeaza

Placinta cu telemea si spanac din: spanac, unt, ceapa, telemea.

Ingrediente:Placinta cu telemea si spanac

  • un pachet foi de plăcintă
  • un kg spanac
  • un pachet unt
  • o ceapă
  • 200 g telemea sau feta

 

Mod de preparare:

Spanacul se alege, se spală, se lasă la scurs. Ceapa tăiată mărunt se pune ia călit în 100 g unt. Se adaugă spanacul tocat şi se lasă 5 minute pe foc. Restul untului se topeşte.

Se pune brânza fărâmiţată în spanacul călit, iar foile de plăcintă se împart câte trei. Se ung cu unt, se umplu cu spanac şi se rulează. Se repetă operaţiunea până se termină foile şi umplutura.

Se aşază circular toate sulurile într-o tavă de copt unsă cu unt, se ung pe deasupra cu restul de unt şi se lasă la cuptor pentru 25 de mpjte maximum.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.