Plăcintă de cartofi cu ficăţei de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de placinta de cartofi cu ficatei de pui din: cartofi, unt, lapte, sare, piper, nucsoara, cas, suc de rosii, masline, ficatei de pui, patrunjel, unt, sare si piper.

Ingrediente:Plăcintă de cartofi cu ficăţei de pui

  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g unt
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • 100 g caş proaspăt
  • 100 ml suc roşii
  • câteva măsline

pentru umplutura:

  • 500 g ficăţei de pui
  • 300 g spanac
  • 3 ouă
  • 2-3 legături de pătrunjel
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare, apoi scurge-i, zdrobeşte-i şi amestecă-i cu untul, laptele, sarea, piperul şi nucşoara.

Intr-o tavă rotundă şi unsă cu ulei, pune în straturi piure de cartoff, spanac opărit separat, ficăţei şi din nou spanac.

Acoperă cu restul de piure şi presară deasupra caşcavalul ras şi măsline. Toarnă sucul de roşii şi lasă la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.

Plăcintă de cartofi cu ficăţei de pui

Plăcintă de cartofi cu ficăţei de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.