Placinta delicioasa de peste

Printeaza

Placinta delicioasa de peste din: aluat foitaj, cod, lapte, ceapa, masline, galbenus, unt, sare si piper.

Ingrediente:Placinta_de_peste

  • un pachet aluat foitaj
  • 2 bucati cod
  • 800 ml lapte
  • 2 cepe
  • 100 g masline negre fara samburi
  • un galbenus
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe pestele în lapte, 15 minute. Se păstrează 100 ml lapte, restul se aruncă si pestele se curăţă de oase şi se toacă mărunt. In unt topit se căleşte ceapa tăiată, se adaugă peştele şi se fierb 15 minute cu laptele păstrat, sare şi piper. Aluatul se modelează sub forma a patru peşti care se umplu cu peştele fiert cu ceapă.

Se pun măslinele tocate şi, din resturi de aluat, se modelează grilaje care se aşază peste burta peştelui umplut. Se ung peştii cu gălbenuş şi se coc.

Placinta delicioasa de peste

Placinta_de_peste

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine placinta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.