Choripán – Rețeta Autentică din: carnati chorizo, chifle, sos chimichurri, salata verde, ulei de masline. În lumea bucătăriei argentiniene, Choripán este un adevărat star! Această delicioasă combinație de chorizo și pâine proaspătă a câștigat inimile oamenilor din întreaga lume. În acest articol, vă vom dezvălui secretul preparării unui Choripán autentic, inclusiv ingrediente, mod de preparare […]
Placinta delicioasa cu dovleac
PrinteazaPlacinta delicioasa cu dovleac din: aluat, dovleac, zahar, scortisoara, margarina.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat congelat
- miezul de la 1 dovleac mare
- 1 cană zahăr
- 1 pachet scorţişoară
- 4 pacheţele zahăr vanilat
- 2 linguri margarină
- 1 pliculeţ zahăr pudră cu gust de vanilie
Mod de preparare:
Placinta delicioasa cu dovleac: Dai dovleacul pe răzătoarea cu ochiuri mari, îl amesteci cu zahărul, margarina, scorţişoara, zahărul vanilat. Freci bine, până devine o pastă.
Impărţi aluatul în două, dacă mai e nevoie îl întinzi puţin cu sucitorul, îl ungi cu ulei şi aşezi prima foaie în tavă. Adaugi umplutura, apoi cea de a doua foaie.
Coci la foc potrivit, până se rumeneşte deasupra. Scoţi şi pudrezi cu zahărul pudră.
Pofta buna!
Papanasi Perfecți: Rețeta Tradițională
Papanasi Perfecți: Rețeta Tradițională din: branza de vaci, oua, zahar, faina, coaja de lamaie, sare, ulei, smantana, dulceata. În lumea deserturilor românești, papanasii ocupă un loc special. Acești gogoși aromate, presărate cu brânză dulce și îmbogățite cu smântână și dulceață, sunt un simbol al ospitalității și gustului autentic românesc. Rețeta de papanasi pe care v-o […]