Placinta din stufat

Printeaza

Placinta din stufat din: 3 cartofi, branza de capra, iaurt, ou, faina, praf de copt, sare, zahar.

Ingrediente:Placinta din stufat

  • 3 cartofi
  • 200 g brânză de capră

Pentru aluat:

  • 250 g iaurt
  • 1 ou
  • 280 g făină
  • 1 pliculeţ cu praf de copt
  • 1 linguriţă cu sare
  • 1/2 linguriţă cu zahăr

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi pune-i la fiert în apă cu sare. După ce s-au răcorit, curăţă-i şi taie-i rondele.

Cerne făina şi amestec-o uşor cu praful de copt, sarea şi zahărul. Separat, bate iaurtul cu oul şi toarnă amestecul peste făină. Frământă toate aceste ingrediente până obţii un aluat potrivit de moale. Lasă-l la dospit 30 de minute.

Intinde aluatul într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Pune apoi stufatul şi rondele de cartofi. Presară peste cartofi brânză rasă şi lasă la cuptor 40-50 de minute.

 

Placinta din stufat

Placinta din stufat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.