Plăcintă cu dovlecei

Printeaza

Plăcintă cu dovlecei din: dovlecei, oua, branza telemea, ricotta, lapte, menta, sare, piper, foi de aluat, unt.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 3 ouă
  • 100 g brânză telemea rasă
  • 100 g ricotta
  • 120 ml lapte
  • 2 linguri mentă tocată
  • sare, piper
  • nucşoară rasă
  • 250 g foi de aluat
  • 50 g unt

 

Mod de preparare Plăcintă cu dovlecei:

Radeţi dovlecelul. Amestecaţi-l cu ouăle, brânza, ricotta, laptele, menta şi condimentele.

Despăturiţi aluatul şi ungeţi-l cu unt.

Tapetaţi o formă (25 x 25 cm) cu hârtie pentru copt, puneţi aluatul şi amestecul cu ou, apoi coaceţi totul la 180°C circa 45 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna placinta cu dovlecei. Ricotta imi place farte mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.