Berea Ale: Istorie, Caracteristici și Proces de Producție – Berea Ale este un tip de bere ce se distinge prin metodele sale tradiționale de fermentare și ingredientele specifice utilizate. Este una dintre cele mai vechi și răspândite tipuri de bere din lume, având o istorie îndelungată și diversă. Istoria Berii Ale Berea Ale are o […]
Placinta cu ficat de pui
PrinteazaPlacinta cu ficat de pui din: ficat de pui, mustar, smantana, unt, ou, sare, piper.
Ingrediente:
- un pachet aluat foitaj
- 300 g ficat de pui
- 2 linguri muştar
- 2 linguri smântână
- 100 g unt
- un ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
Placinta cu ficat de pui: Ficăţeii se curăţă bine, se spală şi se şterg cu un prosop de hârtie.
topeşte untul şi se pun ficăţeii la călit. Se presară cu sare şi piper şi se lasă 5 minute cât să-şi schimbe culoarea.
Aluatul de foitaj se împarte în două, se întind două foi, una dintre ele se aşază în tava de copt şi se unge cu amestec de muştar şi smântână.
pun ficăţeii scurşi de grăsime, se acoperă cu a doua foaie şi se presează cu furculiţa pe margini.
unge cu ou bătut şi se lasă 30 de minute la cuptor.
Pofta buna!
Porc cu Ananas și Mango din: cotlet de porc, mango, ardei, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei, soia, otet, sare, piper, coriandru. Explorați savoarea dulce-acrișoară a acestui fel de mâncare exotic. Perfect pentru zilele călduroase de vară sau când vă doriți o escapadă culinară tropicală, această rețetă combină gustul suculent al cărnii de porc cu prospețimea fructelor […]