Placinta cu ciuperci si vinete din: faina, unt cu usturoi, vanata, ciuperci, frunze de busuioc, sos de rosii si mozzarella. Ingrediente: 250 g amestec de faina pentru paine 3 linguri de unt cu usturoi 1 vanata mare, taiata in rondele subtiri 200 g ciuperci champignon sau shiitake, taiate felii 1 legatura mica de frunze de […]
Placinta fina cu dovleac din: faina, ulei, zahar, lapte, vanilie, bicarbonat de sodiu, dovleac. Ingrediente: 400 g făină 7 linguri ulei 7 linguri zahăr 7 linguri lapte esenţă de vanilie 1 ou 1 linguriţă bicarbonat de sodiu 1 gălbenuş lapte zahăr pudră, pentru decor dovleac ras şi călit cu zahăr şi scorţişoară, după gust Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.