Placinta cu legume si pui din: unt topit, praz, pancetta, smantana, amidon, mustar, patrnjel, pui, morcovi, cartofi, foi de placinta, sare, piper. Ingrediente: 75 g unt topit 2 fire de praz mari, curăţate, spălate şi tăiate în bucăţi pe lungime 150 g cuburi de pancetta 600 ml smântână 3 linguri amidon 2 linguri cu muştar […]
Placinta cu legume si peste din: praz, porumb, mazare, peste, capere, sare, piper, lapte, faina, cartofi. Ingrediente: 1 praz mic curăţat şi tăiat în felii subţiri 125 g amestec de porumb şi mazăre 300 g peşte (amestec de somon, cod) curăţat de oase 1 lingură cu capere sare şi piper negru proaspăt măcinat 150 ml […]
Placinta moldoveneasca cu legume din: ceapa, morcovi, varza dulce, ciuperci sau hribi, oua, piper, marar, patrunjel, pachet foi de plăcintă sau aluat făcut în casă. Ingrediente: 2 cepe 3 morcovi mai mari 1/4 varză dulce 1 cutie ciuperci sau 4-5 hribi fierţi 2 ouă piper 1 legătură mărar 1 legătură pătrunjel 1 pachet foi de plăcintă sau aluat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.