Curry cu naut si mei din: ulei de cocos, ceapa verde, jalapeno, usturoi, ghimbir, pudra de curry, chimion, ardei gras, mei, naut, sare de mare, lapte de cocos, supa de legume, lime. Ingrediente: 1 lingurita ulei de cocos, topit 30 gr ceapa verde tocata 1/2 jalapeno, tocat 2 catei de usturoi, tocat 2 lingurite ghimbir […]
Placinta cu mazare si morcovi
PrinteazaPlacinta cu mazare si morcovi din: aluat, mazare, morcovi, smantana, lapte, oua, sare, piper.
Ingrediente:
- un pachet aluat congelat de foitaj
- 200 g mazare
- 2 morcovi fierti
- un pahar mare smantana
- 100 ml lapte
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aluatul de foitaj se lasă întâi la decongelat, după care se scoate din folie şi se întinde într-o formă de copt, apoi se înţeapă cu furculiţa.
Mazărea se fierbe sau se dă într-un clocot, dacă este congelată. Apoi se amestecă cu morcovii fierţi şi trecuţi prin râzătoare.
Ouăle se bat bine cu laptele şi smântână, sare, piper, şi se amestecă cu legumele. Se pune umplutura în tavă peste aluat, se nivelează, după care se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Placinta cu mazare si morcovi
Pofta buna!
Pulpa de miel cu legume la tava
Pulpa de miel cu legume la tava din: pulpa de miel, ulei de masline, sare, piper, cartofi, morcovi, telina, rozmarin. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine […]