Placinta de mere cu caramele si scortisoara

Printeaza

Placinta de mere cu caramele si scortisoara din: făină, margarină, zahăr pudră, ou, praf de copt, smatnana, mere, zahar, caramele, unt, scortisoara.

 

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 150 g margarină
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cu smântână

Pentru umplutură:

  • 10 mere
  • 6-8 linguri cu zahăr
  • 10 g caramele
  • 1 lingură cu unt
  • scorţişoară

Mod de preparare:

Intr-un castron, frământă făina, margarina, zahărul pudră, oul, praful de copt şi smântână.

Lasă să se odihnească aproximativ 30 de minute, între timp, taie merele cubuleţe şi căleşte-le uşor cu zahărul şi scor­ţişoara până ce se evaporă zeama pe care o lasă.

Imparte aluatul în două şi întinde foi egale. Aşază prima foaie în forma unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Pune umplutura de mere, apoi toarnă caramelele topite şi amestecate cu unt. Acoperă totul cu ultima foaie, înţeapă din loc în loc aluatul şi lasă la cuptor cam 45 de minute.

 

Placinta de mere cu caramele si scortisoara

Placinta_de_mere_cu_caramele_si_scortisoara

Pofta buna!

 

 

 

Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite

Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite din: ginkgo biloba, alcool. Într-o lume în care informația este peste tot și concentrarea devine o provocare, soluțiile naturale câștigă tot mai mult teren. Tinctura de Ginkgo Biloba este una dintre aceste soluții, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra memoriei și concentrării. Acest […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.