Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite din: ginkgo biloba, alcool. Într-o lume în care informația este peste tot și concentrarea devine o provocare, soluțiile naturale câștigă tot mai mult teren. Tinctura de Ginkgo Biloba este una dintre aceste soluții, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra memoriei și concentrării. Acest […]
Placinta de mere cu caramele si scortisoara
PrinteazaPlacinta de mere cu caramele si scortisoara din: făină, margarină, zahăr pudră, ou, praf de copt, smatnana, mere, zahar, caramele, unt, scortisoara.
Ingrediente:
- 500 g făină
- 150 g margarină
- 150 g zahăr pudră
- 1 ou
- 1 praf de copt
- 3 linguri cu smântână
Pentru umplutură:
- 10 mere
- 6-8 linguri cu zahăr
- 10 g caramele
- 1 lingură cu unt
- scorţişoară
Mod de preparare:
Intr-un castron, frământă făina, margarina, zahărul pudră, oul, praful de copt şi smântână.
Lasă să se odihnească aproximativ 30 de minute, între timp, taie merele cubuleţe şi căleşte-le uşor cu zahărul şi scorţişoara până ce se evaporă zeama pe care o lasă.
Imparte aluatul în două şi întinde foi egale. Aşază prima foaie în forma unsă cu ulei şi tapetată cu făină.
Pune umplutura de mere, apoi toarnă caramelele topite şi amestecate cu unt. Acoperă totul cu ultima foaie, înţeapă din loc în loc aluatul şi lasă la cuptor cam 45 de minute.
Placinta de mere cu caramele si scortisoara
Pofta buna!
Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite