Placinta mexicana
PrinteazaPlacinta mexicana din: piept de pui, bacon, cascaval, porumb, ceapa, ulei, tortilla, oregano, patrunjel, boia, sare, piper.
- 2 piepţi de pui
- 100 g bacon
- 200 g caşcaval ras
- 200 g porumb
- 1 ceapă
- ulei
- 4 tortilla
- 4 linguriţe oregano proaspăt
- pătrunjel tăiat fin
- boia iute
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare:
Căleşti ceapa în puţin ulei, apoi scurgi şi dai deoparte. Condimentezi carnea după gust şi o laşi pe un grătar încins, la foc mediu, până se pătrunde, apoi o tai fâşii.
Aşezi o foaie de tortilla într-o tavă rotundă şi tapetată şi pui jumătate din cantitatea de pui, bacon tăiat, ceapă călită, porumb, oregano, boia şi presari caşcaval.
Acoperi cu o altă foaie pe care pui caşcaval şi dai la cuptor până se rumeneşte. Procedezi la fel cu celelalte două foi.
Le serveşti presărate cu patrunjel.
Pofta buna!
Foarte bine arata. Multumim pentru reteta