Placinta Mojito cu menta, branza si covrigei
PrinteazaO reteta de placinta Mojita cu menta, branza si covrigei din: covrigei, unt, crema de branza, zahar, limete, frunze de menta si frisca.
- 250 g pesmet din covrigei sarati pisati
- 5 linguri unt
- 250 g crema de branza
- 100 g zahar
- 2 lamai verzi (limete)
- 3 linguri frunze de menta tocate marunt
- 400 ml frisca pentru ornat
Mod de preparare:
Amestecati untul cu pesmetul de covrigei. Cu pasta obtinuta tapetati o tava rotunda de tort in care ati pus folie de plastic. Amestecati cu mixerul crema de branza, zahar si menta.
Adaugati sucul de limeta in amestecul de branza. Adaugati frisca, omogenizati si intindeti amestecul peste blat. Scoateti placinta din congelator, scoateti-o dfin tava si puneti-o pe un platou. Presarati deasupra, pe margine, un strat uniform de pesmet de covrgei si ornati cu felii subtiri de limeta.
Placinta Mojito cu menta, branza si covrigei
Pofta buna!