Placinta cu dovleac si nuci din: faina, ou, ulei, otet, apa minerala, dovleac, zahar, nuca, scortisoara, zahar pudra. Ingrediente: 500 g făină 1 ou 50 ml ulei 1 linguriţă cu oţet 200 ml apă minerală Pentru umplutura: 1 kg dovleac 200 g zahăr 200 g nucă mărunţită 1 linguriţă cu scorţişoară zahăr pudră Mod […]
Placinta cu spanac si urda din: faina, unt, apa rece, ulei de masline, sare, spanac, ricotta, rucola, pamezan, oua, pesmet, nucsoara, piper. Ingrediente: 225 g faina 100 g unt circa 100 ml apa rece 1-2 linguri ulei de masline sare umplutura: 500 g spanac 300 g ricotta 1 legatura rucola 3 linguri parmezan ras 2 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.