Placinta cu pastrama, carnaciori, marar si cascaval
PrinteazaPlacinta cu pastrama, carnaciori, marar si cascaval din: foi de plăcintă, pastramă de porc, cârnăciori de bere, caşcaval, oua, ceapa, marar, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g foi de plăcintă
- 250 g pastramă de porc
- 250 g cârnăciori de bere
- 300 g caşcaval clasic
- 5 ouă
- 2 cepe
- 1 legătură mărar
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa şi mărarul le speli şi le tai mărunt, fin.
Intr-un vas/bol, amesteci cârnăciorii tăiaţi rondele subţiri, pastrama şi caşcavalul tăiate cubuleţe, 4 gălbenuşuri, mărarul şi ceapa.
Condimentezi cu sare, piper, apoi adaugi albuşurile bătute spumă.
Ungi o tavă de copt cu ulei, pui jumătate din foile de plăcintă unse şi ele cu ulei, fiecare în parte, apoi din nou compoziţie şi iar restul de foi de plăcintă unse.
Ungi foaia de deasupra cu ou bătut. Dai la cuptor 35-40 de minute.
Placinta cu pastrama, carnaciori, marar si cascaval
Pofta buna!