Plăcintă cu brânză sărată – Cum să prepari o plăcintă tradițională din: branza sarata, faina, unt, oua, iaurt, praf de copt, sare, piper, ou. Ingrediente: 500g de brânză sărată (telemea sau feta) 300g de făină 150g de unt rece 2 ouă 100ml de iaurt 1 linguriță de praf de copt 1 linguriță de sare 1/2 […]
Placinta cu piept de pui, legume si cascaval
PrinteazaPlacinta cu piept de pui, legume si cascaval din: aluat de placinta, piept de pui, ceapa, morcov, ardei gras, unt, cascaval, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- un pachet aluat de placinta
- un piept de pui
- o ceapa
- un morcov
- un ardei gras
- 100 g unt
- 100 g cascaval
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se toaca si se pune la călit în ulei cu ceapa tocată mărunt, morcovul dat pe râzătoare si ardeiul tăiat fâşii. adaugă 50 ml apă şi sare şi se fierbe până se evaporă lichidul.
topeşte untul şi se unge tava de copt. Apoi foile de plăcintă se împart în două şi se aşază jumătate din cantitatea de foi unsă cu unt.
pune umplutura, se presară cu piper şi se acoperă cu restul foilor unse cu unt. Se dă la cuptor 25 de minute. scoate, se presară cu caşcaval şi se mai lasă la copt 5 minute.
Placinta cu piept de pui, legume si cascaval
Pofta buna!
Plăcintă cu brânză sărată – Cum să prepari o plăcintă tradițională
Buna placinta asta