Placinta cu piersici si aroma de vanilie
PrinteazaPlacinta cu piersici si aroma de vanilie din: unt, margarina, faina, oua, zahar, praf de copt, zahar vanilat, piersici.
- 1 pachet unt sau margarină
- 250 g făină
- 6 ouă
- 250 g zahăr
- 1 plic praf de copt
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
- 1 kg piersici
Mod de preparare:
Freci untul moale sau margarina cu 100 g zahăr, adaugi gălbenuşurile şi făina, împreună cu praful de copt.
Apoi, amestecând uşor, pui albuşurile bătute spumă cu 150 g zahăr şi cu zahărul vanilat.
Torni compoziţia într-o tavă care a fost unsă cu margarină şi aşezi deasupra piersicile tăiate, fără sâmburi.
Dai la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.
Placinta cu piersici si aroma de vanilie
Pofta buna!