Placinta cu praz si creveti

Printeaza

Placinta cu praz si creveti din: praz, creveti, unt, oua, telemea, lapte.

Ingrediente:

  • 1/2 pachet aluat foitaj
  • 1/2 fir praz
  • 8 creveţi nedecorticaţi
  • 50 g unt
  • 3 ouă
  • 125 g telemea
  • 100 ml lapte

 

Mod de preparare:

Placinta cu praz si creveti: Prazul se taie rondele care se pun la călit 10 minute în unt topit. Ouăle se bat bine, se adaugă laptele şi telemeaua fărâmiţată.

Se ung cu foarte puţină grăsime patru forme individuale de copt şi se taie patru pătrate din aluat.

Se aşază pătratele de aluat în fiecare formă, se pune prazul, se toarnă amestecul de ouă şi se aşază câte doi creveţi. Se lasă 20 de minute la copt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.