Placinta cu praz si soia

Printeaza

Placinta cu praz si soia din: foi de placinta, soia granule, apa, sare, ceapa, praz, ciuperci, ulei, pesmet, ardei, sos bechamel.

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 1/2 pachet soia granule
  • 1-1/2 ceaşcă apă pentru înmuiat soia
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 ceapă mare rasă pe răzătoarea mică
  • 1 fir de praz tocat foarte fin
  • 250 g ciuperci tăiate mărunt (facultativ)
  • 3/4 ceaşcă ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ardei verde tocat fin (facul­tativ)
  • 2-3 linguri sos bechamel (facultativ)

 

Mod de preparare:

Placinta cu praz si soia: Căleşti în ulei ceapa, prazul şi ardeiul. Adaugi soia înmuiată în prealabil în apă şi toate celelalte ingrediente.

Laşi la foc mic, să scadă. Ungi cu ulei o formă potrivită ca mărime, aşterni jumătate din foi, ungându-le pe fiecare, torni compoziţia şi acoperi cu restul de foi.

Deasupra ungi bine şi tai diferite forme cu vârful cuţitului, fără să pătrunzi până jos.

Dai la cuptor şi laşi să se rumenească bine.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.