Placinta cu spanac si branza sau praz din: faina, margarina, sare, branza, spanac si oua. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 3 linguri undelemn sau margarina topita 1 lingurita sare o cana apa calduta Pentru umplutura: brinza spanac/praz oua Mod de preparare Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se […]
Placinta cu pui si parmezan
PrinteazaPlacinta cu pui si parmezan: Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190C. Topeste 25 g unt intr-o tigaie, amestecand 2 minute, apoi pune sosul ramas, amestecand pe foc 3-4 minute. Taie marunt 2 piepti de pui, adauga-i la sos. Fierbe 200 g varza, tocata si 150 g mazare timp de 1 minute, scurge, amesteca cu puiul si pune intr-un vas termorezistent.
Intinde o foaie de aluat gata facuta si presara 25 g parmezan, ras. Pune foaia de aluat peste vas, fa 2-3 gauri in mijloc si coace la cuptor 20-25 minute pana ce aluatul se rumeneste bine.
Placinta cu pui si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Placinta cu spanac si branza sau praz
Placinta cu sunca si cascaval
Placinta cu sunca si cascaval din: faina, unt, sunca, oua, frisca, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 200 g şuncă 3 ouă 250 ml frişcă lichidă 125 g caşcaval 1/2 linguriţă sare piper 5 linguri apă Mod de preparare: Frământă un aluat din făină, unt, sare şi apă. Impătureşte-l în […]
Placinta cu ciuperci si ficatei de pui
Placinta cu ciuperci si ficatei de pui din: ficatei, ciuperci, ceapa, oua, iaurt, patrunjel, margarina, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet cu foi de plăcintă 500 g ficăţei 300 g ciuperci 2 cepe 4 ouă 200 ml iaurt 1 legătură de pătrunjel 4 linguri cu margarină piper sare Mod de preparare: In două vase separate, […]
Placinta cu carne de iepure si susan
Placinta cu carne de iepure si susan din: faina, praf de copt, susan, unt, iepure, bacon, legume, condimente, verdeata. Ingrediente: 250 g făină 10 g praf de copt 125 ml supă de legume 2 linguri cu pătrunjel proaspăt, tăiat mărunt un ou bătut, pentru uns 2 linguri cu seminţe de susan, opţional Pentru umplutura: 1 iepure […]
Pofta buna!