Placinta cu pui si sunca din: margarina, faina, sare, piept de pui, sunca, praz, ceapa, cimbru, unt, ou, telina, piper, seminte de susan.
Ingrediente:
Pentru aluat:
200 g margarină
300 g faină
un praf sare
apă rece
Pentru umplutură:
un piept de pui
300 g sunca
un fir praz
2 cepe uscate
cimbru
50 g unt
un ou pentru copt
un fir telină
sare
piper
seminte de susan
Mod de preparare:
Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se lasă apoi coca obtinută la frigider, 30 de minute.
Carnea de pui tăiată cubulete, şunca tăiată felii, telina, prazul si ceapa tăiate rondele, cimbru, sare si piper se pun într-o cratită cu unt şi se călesc 15 minute.
O parte a aluatului se pune ca bază într-o formă de copt, se înlătură surplusul, se pune amestecul de carne şi se acoperă cu o altă foaie de aluat.
Se modelează diferite forme care se lipesc deasupra.
Se face o gaură discretă în mijlocul plăcintei, se unge totul cu ou bătut şi se presară seminte de susan.
Placinta cu pui si bacon din: faina, ulei, drojdie, unt, carne de pui, bacon, ficatei, sare, piper. Ingrediente: Aluat: 750 g făină 250 ml ulei 20 g drojdie 1 pahar apă minerală Umplutură: 1,500 g carne de pui 300 g bacon 5 ficăţei de pui 1 ou sare piper 50 g unt 50 ml ulei […]
Placinta cu carne de pui si legume din: carne de pui, legume, ceapa, oua, unt, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: un pachet aluat foitaj decongelat 650 g carne de pui tocată mix de legume congelate o ceapă 3 ouă 100 g unt o legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Legumele congelate se dau într-un […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.