Placinta cu pui
PrinteazaMazărea se pune la fiert în apă cu sare pentru aproximativ 30 de minute. Intre timp, usturoiul tocat mărunt şi ciupercile tăiate rondele se trag în tigaie cu puţin ulei de măsline. Pieptul de pui- cubuleţe – se pune şi el la călit într-o tigaie, unde adăugăm sare şi piper.
Peste pieptul de pui adăugăm usturoiul, ciupercile, smântână slabă, şi mazărea. Lăsăm totul pe foc pentru maxim 10 minute. Intr-o tavă punem aluatul pentru plăcintă şi înăuntru compoziţia. După ce am teminat de umplut, mai punem o foaie de aluat deasupra, ungem cu ou, presarăm susan şi introducem totul la cuptor. Plăcinta se lasă puţin să respire, înainte de a o tăia.
Placinta cu pui
Pofta buna!
arata spectaculos!
chiar arata bine 🙂
Placinta cu pui, merita incercat
Imi place placinta asta