Placinta raw vegana
PrinteazaPlacinta raw vegana din: cacao, unt, stafide, fulgi de ovaz, caju.
- 200 g stafide
- câte 2 linguri cacao raw
- unt de cocos
- 5 linguri pline fulgi de ovăz (cca 100 g)
- 200 g caju
- 2 linguri pline cu miere
- seminţele de la un baton de vanilie
- 3-5 linguri fulgi nucă de cocos
Mod de preparare:
Se pun stafidele într-un bol, se acoperă cu apă rece şi se lasă peste noapte la hidra-tat. La fel se procedează şi cu cajuul.
A doua zi se pun în sită la scurs.
Se pun în robotul de bucătărie stafidele împreună cu fulgii de ovăz, cacaua şi untul de cocos şi se omogenizează bine. Se pune compoziţia la frigider pentru o oră să se întărească, iar dacă mai este nevoie de dulceaţă, se pune miere după gust.
Se spală robotul de bucătărie, se adaugă caju, miere, vanilie şi fulgii de cocos şi se omogenizează bine, apoi se dă crema la frigider.
Cu mâinile uşor umezite, se formează biluţe din aluatul cu cacao şi se pun pe hârtie de copt. La fel se face şi cu aluatul alb. Se ia o biluţă de cacao, se aplatizează uşor, se pune deasupra biluţa albă, iar deasupra se mai pune încă o biluţă de cacao aplatizată.
Pofta buna!