Placinta cu spanac, feta si marar
PrinteazaPlacinta cu spanac, feta si marar din: foi plăcintă, spanac congelat, unt, feta, oua, ceapa, marar, patrunjel, nucsoara, scortisoara, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 10 foi plăcintă
- 750 g spanac congelat
- 150 g unt
- 150 g feta
- 3 ouă
- 3 cepe
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 1 praf nucşoară
- 1 praf scorţişoară
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spanacul se pune 2 minute în apă clocotită şi apoi se lasă la scurs. Ceapa tocată se căleşte în ulei, ouăle se bat că pentru omletă şi se amestecă apoi cu brânza fărâmiţată şi ceapa.
In spanacul scurs se pun nucşoara si scorţişoara, mărarul Si pătrunjelul tocate mărunt, sare, piper si se adaugă ouăle.
Intr-o tavă de copt se pun cinci foi unse cu unt, apoi amestecul cu spanac, se acoperă cu restul de foi unse cu unt.
Se dă la cuptor pentru 40 de minute.
Placinta cu spanac, feta si marar
Pofta buna!