Placinta cu spanac, feta si marar

Printeaza

Placinta cu spanac, feta si marar din: foi plăcintă, spanac congelat, unt, feta, oua, ceapa, marar, patrunjel, nucsoara, scortisoara, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 10 foi plăcintă
  • 750 g spanac congelat
  • 150 g unt
  • 150 g feta
  • 3 ouă
  • 3 cepe
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 praf nucşoară
  • 1 praf scorţişoară
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spanacul se pune 2 minute în apă clocotită şi apoi se lasă la scurs. Ceapa tocată se căleşte în ulei, ouăle se bat că pentru omletă şi se amestecă apoi cu brânza fărâmiţată şi ceapa.

In spanacul scurs se pun nucşoara si scorţişoara, mărarul Si pătrunjelul tocate mărunt, sare, piper si se adaugă ouăle.

Intr-o tavă de copt se pun cinci foi unse cu unt, apoi amestecul cu spanac, se acoperă cu restul de foi unse cu unt.

Se dă la cuptor pentru 40 de minute.

 

Placinta cu spanac, feta si marar

Placinta_cu_spanac_feta_si_marar

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.