Placinta turceasca cu carne si ciuperci

Printeaza

Placinta turceasca cu carne si ciuperci din: foi de plăcintă, carne tocată, ardei gras verde, ciuperci albe, spanac, ceapa, pătrunjel, smântână, oua, cascaval, sare, piper, ulei, unt topit.

 

Ingrediente:

  •  un pachet foi de plăcintă
  •  300 g carne tocată
  •  un ardei gras verde
  •  200 g ciuperci albe
  •  100g spanac
  •  o ceapă
  •  2 linguri pătrunjel
  •  3 linguri smântână
  •  3 ouă
  •  100 g caşcaval
  •  sare
  •  piper
  •  ulei
  •  100 g unt topit

 

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă bine cu ceapa tocată mărunt, pătrunjelul, spanacul, ardeiul, ciupercile, toate tocate mărunt.

Se potriveşte de sare şi piper.

Se căleşte totul în 2 linguri de ulei, amestecări continuu şi se lasă pe foc aproximativ 15 minute.

Se lasă apoi să se răcească şi se adaugă ouăle, caşcavalul răzuit şi smântână. Se unge cu unt topit o formă de copt şi se pun trei foi de plăcintă unse cu unt topit.

Se întinde jumătate din cantitatea de carne, se pun alte două foi de plăcintă unse, apoi restul umpluturii si se acoperă cu 2-3 foi de plăcintă unse şi ele.

Se dă vasul la cuptor 20 de minute şi apoi se lasă să se răcorească în tavă.

 

Placinta turceasca cu carne si ciuperci

Placinta_turceasca_cu_carne_si_ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.