Placinta cu varza, morocov si ou din: faina, ulei, drojdie, zahar, apa calda, varză acră, morcov, ulei, ceapa, oua.
Ingrediente:
500 g făină
2 linguri ulei
25 g drojdie
o linguriţă zahăr
150-200 ml apă caldă
Pentru umplutură:
1/2 căpăţână varză acră
un morcov
2 linguri ulei
o ceapă
3 ouă
Mod de preparare:
Se face maiaua din drojdie, zahăr şi puţină apă, care se lasă puţin la dospit. în făină se tornă maiaua, se amestecă şi se adaugă uleiul.
Se toarnă apa şi se frământă până ce aluatul se desprinde de pereţii vasului. Coca se lasă la crescut.
Ceapa tocată şi morcovul ras se călesc în ulei. Se adaugă varza fideluţă şi se înăbuşă 20 de minute, amestecând. Ouăle fierte tari se se taie cubulete.
Jumătate din aluat se aşază în tava de copt unsă, se pune varza, apoi ouăle şi se acoperă cu restul aluatului. Se coace 40 de minute.
Placinta cu carne de curcan si legume din: ulei de masline, ceapa, carne de curcan, morcovi, telina, bacon, sare de mare, piper, paprika, supa de pui, conopida. Ingrediente: 4 linguri ulei de măsline 1 ceapa, tocata marunt 1 kg carne tocata de curcan 2 căni morcovi tocati 2 căni de telină tocata 6 felii bacon […]
Placinta cu ciocolata si ovaz din: aluat de patiserie, ciocolata, unt, zahar, sirop de orumb, vanilie, oua, ovaz. Ingrediente: 300gr aluat de patiserie ⅓ cana chips-uri de ciocolată ⅓ cesti unt ⅔ cana zahăr 1 cană sirop de porumb 1 lingură esenta de vanilie 3 ouă 1 ¼ cani ovăz Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.