este o delicatesă care îmbină aromele marine cu legumele proaspete pentru a crea un preparat rafinat și savuros. Această supă este perfectă pentru o cină sofisticată sau pentru a impresiona musafirii la o ocazie specială. Ingrediente: 1 kg raci proaspeți 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată mărunt […]
Plăcintă vegetariană cu piure de cartofi dulci
PrinteazaPlăcintă vegetariană cu piure de cartofi dulci: încinge nişte ulei de măsline într-o cratiţă, apoi se prăjeşte 1 ceapă tăiată felii până devine aurie.
adaugă 2 morcovi tocaţi fin şi 1 lingură de cimbru. toarnă 200ml de vin roşu, 150ml de apă şi 400g de roşii tocate de la conservă, apoi se presară 2 cuburi de concentrat de legume şi se fierbe 10 minute.
Se adaugă 410 g de linte verde de la conservă, cu tot cu suc, apoi se acoperă şi se mai fierbe uşor 10 minute, până ce lintea s-a înmuiat de tot. încinge cuptorul la 190° C/ gaz 5.
Intre timp, se fierb 950g de cartofi dulci curăţaţi de coajă şi tocaţi grosier, 15 minute, până se frăgezesc, se scurg bine, apoi se pisează, cu 1 cub de unt şi sare şi piper după gust.
pune amestecul de linte într-o formă termorezistentă, se pune cu lingura piureul deasupra, apoi se presară cu 1 lingură de cimbru Se coace 20 de minute sau până prinde o culoare aurie.
Pofta buna!
un preparat exotic și rafinat, ideal pentru cei care doresc să experimenteze arome noi și unice. Această rețetă combină gustul bogat și intens al cărnii de urs cu dulceața și aciditatea ananasului, creând un echilibru perfect de arome și texturi. Carnea de urs este considerată o delicatesă în multe culturi […]