Placinta cu verdeturi si telemea de vaca

Printeaza

Placinta cu verdeturi si telemea de vaca din: aluat foitaj, spanac, stevie, salata verde, urzici, oua, telemea de vaca, lapte.

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj congelat
  • o mana spanac
  • o mana stevie
  • o mana salata verde
  • o mana urzici
  • 2 oua
  • 200 g telemea de vaca

pentru copt:

  • un ou
  • 2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Toate verdeturile se curată şi se opăresc în apă clocotită pentru 3-4 minute.

Se scot si se lasă să se scurgă bine într-o strecurătoare. Aluatul se împarte în două si prima jumătate se transferă în tava de copt.

Verdeturile se toacă mărunt Si se amestecă cu brânza rasă si ouăle bătute. Se pune apoi amestecul în tavă, peste aluat.

Se acoperă cu a doua parte a aluatului, se face o tăietură mică la mijloc si se unge cu oul bătut cu lapte.

Se coace 30 de minute.

 

Placinta cu verdeturi si telemea de vaca

Placinta_cu_verdeturi_si_telemea_de_vaca

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.