Placinte cu branza, dovlecei si morcov

Printeaza

Placinte cu branza, dovlecei si morcov din: oua, dovlecei, morcovi, făină, untdelemn, porumb din conservă, ceapă, praf de copt, sare, piper.

Ingrediente:Placinte_cu_branza_dovlecei_si_morcov

  • 5 ouă
  • 2 dovlecei
  • 150 g morcovi
  • 120 g făină
  • 100 ml untdelemn
  • 80 g telemea
  • 100 g porumb din conservă
  • 1 ceapă
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, ceapa şi morcovii şi le razi fin. Dai pe râzătoare şi telemeaua. Mixezi într-un bol ouăle cu uleiul, apoi adaugi sare şi piper după gust şi făina cernută împreună cu praful de copt.

In aluatul obţinut, încorporezi telemeaua rasă, porumbul, dovleceii bine scurşi, ceapa şi mor­covii raşi, omogenizând după fiecare ingredient adăugat.

Pui aluat în formele de silicon şi coci plăcinţelele în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru 30-35 de minute.

Placinte cu branza, dovlecei si morcov

Placinte_cu_branza_dovlecei_si_morcov

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Placinta cu ciuperci si ceapa

Placinta cu ciuperci si ceapa

Placinta cu ciuperci si ceapa din: faina, ulei, ciuperci, ceapa, marar. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 200 ml apă 50 ml ulei 1 linguriţă oţet sare Pentru umplutură: 2 kg ciuperci 2 cepe 1 legătură mărar 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Din făină, apă, ulei, oţet şi sare frămânţi un aluat. […]

 

Placinta cu peste si smantana

Placinta cu peste si smantana

Placinta cu peste si smantana din: cartofi, ceapa, lapte, smantana, unt, faina, peste. Ingrediente: 1 kg cartofi decojiţi 1 ceapă în care se înfig 4-5 cuisoare 1 foaie de dafin 600 ml lapte 300 ml smântână dulce 150 g unt 50 g făină 250 g file afumat de macrou, desfăcut în bucăţi 500 g file […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.