Placinte cu branza, dovlecei si morcov din: oua, dovlecei, morcovi, făină, untdelemn, porumb din conservă, ceapă, praf de copt, sare, piper.
Ingrediente:
5 ouă
2 dovlecei
150 g morcovi
120 g făină
100 ml untdelemn
80 g telemea
100 g porumb din conservă
1 ceapă
1/2 plic praf de copt
sare
piper
Mod de preparare:
Cureţi dovleceii, ceapa şi morcovii şi le razi fin. Dai pe râzătoare şi telemeaua. Mixezi într-un bol ouăle cu uleiul, apoi adaugi sare şi piper după gust şi făina cernută împreună cu praful de copt.
In aluatul obţinut, încorporezi telemeaua rasă, porumbul, dovleceii bine scurşi, ceapa şi morcovii raşi, omogenizând după fiecare ingredient adăugat.
Pui aluat în formele de silicon şi coci plăcinţelele în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru 30-35 de minute.
Placinta cu ciuperci si ceapa din: faina, ulei, ciuperci, ceapa, marar. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 200 ml apă 50 ml ulei 1 linguriţă oţet sare Pentru umplutură: 2 kg ciuperci 2 cepe 1 legătură mărar 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Din făină, apă, ulei, oţet şi sare frămânţi un aluat. […]
Placinta cu peste si smantana din: cartofi, ceapa, lapte, smantana, unt, faina, peste. Ingrediente: 1 kg cartofi decojiţi 1 ceapă în care se înfig 4-5 cuisoare 1 foaie de dafin 600 ml lapte 300 ml smântână dulce 150 g unt 50 g făină 250 g file afumat de macrou, desfăcut în bucăţi 500 g file […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.