Placinte cu ciuperci si telemea

Printeaza

Placinte cu ciuperci si telemea din: aluat, telemea, ceapa, ciuperci, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Placinte cu ciuperci si telemea

  • 500 g aluat congelat
  • 250 g telemea
  • o ceapă
  • 500 g ciuperci
  • o legătură mărar
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • un gălbenuş
  • 2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Ciupercile se taie mărunt şi se pun la călit în ulei. După ce s-a evaporat apa, se pune ceapa tocată mărunt. Se lasă 5 minute pe foc. Se trag ciupercile deoparte, se potriveşte gustul de sare si piper şi se adaugă mărarul tocat.

Din aluat se modelează cuiburi cărora li se face un gol, se pun ciupercile şi se presară brânza.

Se aşază în tava de copt unsă cu ulei, se ung cu gălbenuş amestecat cu lapte şi se coc 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.