Placintele cu somon afumat

Printeaza

Placintele cu somon afumat din: somon, oua, faina, lapte, coriandru, sare.

Ingrediente:Placintele cu somon afumat

  • 500 g somon
  • coriandru
  • 150 ml lapte
  • oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se toacă mărunt 500 g somon fără piele şi oase şi se adaugă 3 linguri de coriandru verde tocat, 150 ml lapte şi 2 albuşuri bătute uşor. Se potriveşte de sare şi se adaugă 2 linguri făină.

Intr-o tigaie antiaderentă se pun câţiva stropi de ulei. Se toarnă cu lingura plăcinţele, una lângă cealaltă. Se scot pe hârtie absorbantă, să se elimine surplusul de ulei.

Se servesc cu roşii uscate marinate în ulei, sos de roşii, felii fine de somon afumat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.