Placintele impaturite

Printeaza

Placintele impaturite din: ulei, lapte, faina, sare, ou.

Ingrediente:

  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri lapte
  • 350 g făină
  • sare
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Placintele impaturite: Amesteci toate ingredientele şi faci un aluat pe care îl împărţi în 10 bucăţi. Fiecare dintre cele 10 bucăţi o întinzi şi o împătureşti de 3 ori. Apoi, după a treia împăturire, pui fiecare bucată să se pră­jească în baie de ulei încins.

La masă, le aduci presărate cu telemea sau caşcaval.

 

Pofta buna!

 

 

 

Mousse de fructe

Mousse de fructe: Desert rafinat și răcoritor – un desert rafinat și elegant, perfect pentru a încheia o masă festivă sau pentru a te răsfăța într-o zi obișnuită. Cu o textură aerată și un gust proaspăt, acest mousse este o combinație de fructe delicioase și cremă fină, rezultând un preparat care impresionează atât prin savoare, […]

Găină cu Ardei Gras

Găină cu Ardei Gras – un preparat gustos, perfect pentru un prânz sau cină de familie. Această rețetă combină carnea suculentă de găină cu dulceața și aroma ardeilor grași, creând un fel de mâncare plin de savoare și ușor de preparat. Ideală pentru zilele în care dorești ceva consistent și sănătos, această rețetă va deveni […]

Rețetă Clasică de Socată

Rețetă Clasică de Socată: Ghid Complet de Preparare și Beneficii – Socata este renumită pentru gustul său răcoritor și aroma inconfundabilă a florilor de soc. Preparată încă din cele mai vechi timpuri, această băutură este apreciată nu doar pentru savoarea sa, ci și pentru beneficiile pe care le aduce sănătății. Ingrediente: 10-12 flori mari de […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • placinta impaturita
  • placinte impaturite

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.