Platou cu cascaval si rosii

Printeaza

Platou cu cascaval si rosii 

Ingrediente:Platou cu cascaval si rosii

  • 1 vanata mare, taiata felii
  • 1 lingura sare
  • 8 linguri ulei
  • 4 rosii taiate felii
  • 225 g cascaval (branza telemea), taiat felii
  • 1 salata
  • 1 andiva
  • 12 masline negre
  • 3 linguri otet

Mod de preparare:

Se pun feliile de vinete intr-o strecuratoare si se presara sare. Se lasa la scurs, se spala cu apa rece si se sterg cu servetele de hartie. Se ung feliile de vinete cu 2 linguri de ulei, se frig pe gratar timp de 5 minute, pana ce devin aurii.

Se ung cu 1 lingura de ulei feliile de rosii si se frig pe gratar 4 minute, pana ce incep sa se inmoaie.

Se ung feliile de cascaval cu 1 lingura de ulei si se frig pe gratar 4 minute, pana ce se topesc usor si capata o culoare aurie.

Se aranjeaza pe un platou salata verde si andivele, se pun feliile de vinete si de rosii iar deasupra feliile de cascaval. Se adauga deasupra maslinele, apoi uleiul ramas si otetul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.