Platou de fructe de mare

Printeaza

Platou de fructe de mare din: creveti, midii, crab, sos, usturoi, coriandru, lamaie.

Ingrediente:Platou de fructe de mare

  • 8 creveti uriasi, prefierţi şi curăţaţi de cochilii
  • 6 bucati midii fierte
  • 6 bucati cleşti de crab
  • 4 linguri sos picant
  • 4 linguri sos de usturoi cu boia dulce
  • 1/2 câtel de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri coriandru, tocat
  • 1 linguriţă sos de chilii dulce
  • zeama de la 1 lămâie
  • sferturi de lămâie pentru servit

 

Mod de preparare:

Aşază fructele de mare pe un platou larg în trei secţiuni. Pune între ele sosurile de înmuiat în boluri.

Combină coriandrul, usturoiul, sosul de chilii şi zeama de lămâie. Toarnă peste midii şi dă la rece până în momentul servirii. Adu la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.