Platou dulce-picant cu tofu

Printeaza

Platou dulce-picant cu tofu: Incinge 2 linguri ulei de măsline la foc mic şi prăjeşte 1 ardei gras galben şi 1 ardei gras roşu, tăiaţi felii subţiri, 4 căţei de usturoi, tăiaţi felii subţiri şi 1 ceapă roşie, tăiată julien, 10 minute, până când se înmoaie.

Adaugă 3 linguri sos de chili dulce şi 4 linguri de apă şi ţine pe foc până când se înfierbântă.

Incinge grătarul la temperatură potrivită şi rumeneşte un pachet de 250 g tofu, tăiată felii de 1 cm, pe fiecare parte 2 minute.

Adaugă în sos şi lasă pe foc sâ se încălzească 3-4 minute. Serveşte în boluri, cald, sau la temperatura ambiantă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.