Platou festiv cu ardei gras, sunca si masline

Printeaza

Platou festiv cu ardei gras, sunca si masline din: ardei graşi, masline verzi, telemea, sunca presata sau de casa, salata verde, rosii, maioneză sau iaurt, sare, piper.

Platou_festiv_cu_ardei_gras_sunca_si_masline

Ingrediente:

  • 5 ardei graşi
  • 150 g măsline verzi tăiate
  • 150 g telemea
  • 150 g şuncă presată sau de casă
  • 1 salată verde
  • 2 roşii
  • 2-3 linguri maioneză sau iaurt
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Tai ardeii în jumătăţi, pe lungime, fără să renunţi la cotor (dacă are) şi laşi 3 jumătăţi pe care le tai cubuleţe şi le pui într-un bol.

Tai şi roşiile, telemeaua, măslinele, şunca, pui şi maioneza, amesteci şi condimentezi. Umpli jumătăţile de ardei, ornezi platoul cu frunze de salată verde şi serveşti după 30 de minute.

Platou festiv cu ardei gras, sunca si masline

Platou_festiv_cu_ardei_gras_sunca_si_masline

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.