Platou de gratar
PrinteazaPlatou de gratar din: spanac, file de porc, piper, frunze de salvie, kaizer, masline, mozzarella, rosii, snitele de porc, frunze de busuioc, samburi de pin, ceapa, usturoi, crema de branza, rosii si ulei.
- 200 g spanac congelat
- 500 g file de porc
- piper
- 12 frunze de salvie
- 6 felii de kaizer
- 12 masline verzi
- 125 g mozzarella
- 2 rosii
- 4 snitele de porc (a 150 g)
- sare
- 8 frunze de busuioc
- 30 g samburi de pin
- 1 ceapa
- 1 cateld e usturoi
- 150 g crema de branza
- piper
- 4 rosii
- 5 linguri ulei
Mod de preparare:
Dezghetati spanacul. Taiati fileul de porc in 12 felii de circa 2 cm grosime. Condimentaţi-le cu piper şi aşezaţi câte o frunză de salvie peste ele. Tăiaţi kaizerul pe lung în jumătate şi înfăşuraţi cu fiecare bucată câte o felie de carne de porc. Infigeţi-le în frigărui împreună cu măslinele.
Tăiaţi mozarella şi cele două roşii rondele. Condimentaţi şniţelele, tapetaţi-le cu brânză, roşii şi busuioc, împăturiţi-le în două şi fixaţi-le cu scobitori. Prăjiţi sâmburii de pin. Tocaţi spanacul, ceapa şi usturoiul.
Amestecati-le cu crema de branza, sare si piper. Taiati capacele rosiilor, scobiti-le interiorul, umpleti-le cu amestecul cu branza, asezati-le capacul si fixati-le cu scobitori. Ungeti totul cu ulei si frigeti rosiile pe gratar aproximativ 20 de minute, frigaruia cica 15 minute, iar snitelele aproximativ 10 minute.
Platou de gratar
Pofta buna!
Ce pofta mi-ai facut de un gratar
Fuuuuaaaa, cat de tare e platoul asta