Platou de Paşti cu ouă umplute

Printeaza

O reteta de platou de Paşti cu oua umplute din: oua, maioneza, mustar, sare, piper, caviar, rosie cherry, ridichi, carne de crab, marar, patrunjel si arpagic.

Ingrediente:Platou de Paşti cu ouă umplute

  • 5 oua fierte tari
  • 4 linguri maioneza light
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri caviar
  • 1 rosie cherry
  • 2 ridichi
  • 2 linguri carne de crab
  • marar
  • patrunjel
  • arpagic

 

Mod de preparare:

Ouale fierte tari se taie jumătăţi, se înlătură gălbenuşurile, care se pun într-un castron şi se ames­tecă cu maioneză, muştar, sare şi piper, obţinându-se o pastă. Jumătăţile de ou se aşază pe un platou. Pas­ta obţinută se pune într-un şpriţ şi se umplu ouăle.

Roşiile se curăţă şi se taie felii mici. Ridichiile se spală şi se taie feliuţe. Ouăle se umplu, alterna­tiv, cu feliile de roşii, caviar, feliuţe de ridichi sau carne de crab, tăiată bucăţele. Se decorează cu fire de pătrunjel, mărar sau arpagic, în funcţie de preferinţe.

Platou de Paşti cu ouă umplute

Platou de Paşti cu ouă umplute

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • platouri de pasti
  • platouri de paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.