Platou de Paşti cu ouă umplute
PrinteazaO reteta de platou de Paşti cu oua umplute din: oua, maioneza, mustar, sare, piper, caviar, rosie cherry, ridichi, carne de crab, marar, patrunjel si arpagic.
- 5 oua fierte tari
- 4 linguri maioneza light
- 1 lingura mustar
- sare
- piper macinat
- 2 linguri caviar
- 1 rosie cherry
- 2 ridichi
- 2 linguri carne de crab
- marar
- patrunjel
- arpagic
Mod de preparare:
Ouale fierte tari se taie jumătăţi, se înlătură gălbenuşurile, care se pun într-un castron şi se amestecă cu maioneză, muştar, sare şi piper, obţinându-se o pastă. Jumătăţile de ou se aşază pe un platou. Pasta obţinută se pune într-un şpriţ şi se umplu ouăle.
Roşiile se curăţă şi se taie felii mici. Ridichiile se spală şi se taie feliuţe. Ouăle se umplu, alternativ, cu feliile de roşii, caviar, feliuţe de ridichi sau carne de crab, tăiată bucăţele. Se decorează cu fire de pătrunjel, mărar sau arpagic, în funcţie de preferinţe.
Platou de Paşti cu ouă umplute
Pofta buna!
Incoming search terms:
- platouri de pasti
- platouri de paste