Pui cu Măsline și Rozmarin din: piept de pui, masline, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie, supa de pui. Măslinele adaugă o notă sărată și bogată, iar rozmarinul contribuie la un buchet aromatic care îmbogățește fiecare mușchi de pui. Ingrediente: 4 piepturi de pui desosate și fără piele 1 cană […]
Platou de Paşti cu ouă umplute
PrinteazaPlatou de Paşti cu oua umplute din: oua, maioneza, mustar, sare, piper, caviar, rosie cherry, ridichi, carne de crab, marar, patrunjel si arpagic.
Ingrediente:
- 5 oua fierte tari
- 4 linguri maioneza light
- 1 lingura mustar
- sare
- piper macinat
- 2 linguri caviar
- 1 rosie cherry
- 2 ridichi
- 2 linguri carne de crab
- marar
- patrunjel
- arpagic
Mod de preparare:
Ouale fierte tari se taie jumătăţi, se înlătură gălbenuşurile, care se pun într-un castron şi se amestecă cu maioneză, muştar, sare şi piper, obţinându-se o pastă.
Jumătăţile de ou se aşază pe un platou. Pasta obţinută se pune într-un şpriţ şi se umplu ouăle.
Roşiile se curăţă şi se taie felii mici. Ridichiile se spală şi se taie feliuţe.
Ouăle se umplu, alternativ, cu feliile de roşii, caviar, feliuţe de ridichi sau carne de crab, tăiată bucăţele.
decorează cu fire de pătrunjel, mărar sau arpagic, în funcţie de preferinţe.
Platou de Paşti cu ouă umplute
Pofta buna!
Dovlecei la grătar cu măsline și brânză
Dovlecei la grătar cu măsline și brânză din: dovlecei, masline negre, branza feta, ulei de masline, usturoi, sare, piper, suc de lamaie. Această rețetă simplă și delicioasă de dovlecei la grătar cu măsline și brânză este o opțiune perfectă pentru un preparat ușor și plin de arome. Iată pașii pentru a pregăti această mâncare: […]
Incoming search terms:
- platouri de pasti
- platouri de paste