Plum trifle

Printeaza

Plum trifle din: prune, zahar, scortisoara, cuisoare, suc de coacaze rosii, praf de budinca de ciocolata, branza de vaci, zahar vanilat, frisca si pandispan cu cacao.

Ingrediente:

  • 500 g prune
  • 150 g zahar
  • 1 baton de scortisoara
  • 2 cuisoare
  • 250 ml suc de coacaze rosii
  • 1 lingura praf de budinca de ciocolata
  • 500 g branza de vaci
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 200 ml frisca
  • 1 blat de pandispan cu cacao

 

Mod de preparare:

Plum trifle: Prunele se taie sferturi şi se golesc de sâmburi. Se dau în clocot 50 g zahăr cu cuişoare, scorţişoară, 150 ml suc; se lasă apoi să fiarbă la foc moale, 5 min.Se adaugă fructele.

Se dizolvă praful de budincă în 50 ml suc şi se toarnă peste compotul de pru¬ne; se lasă să dea în clocot, ca să se întărească, apoi se lasă la răcit.

Se amestecă brânza de vaci cu 100 g zahăr şi zahărul vanilinat; se înglobează frişca bătută spumă. Se taie cuburi pandişpanul şi se aşază în pahare de desert.

Se stropeşte cu suc şi se aşază dea¬supra compot de prune şi brânză de vaci. Se dă la frigider 4 ore.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.