Pogacele cu cas

Printeaza

Pogacele cu cas din: faina, cas, praf de copt, ou, smantana, sare.

Ingrediente:Pogacele cu cas

  • 600 g faină
  • 150 g cas
  • un pachet praf de copt
  • un ou
  • smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine 600 g faină, cu 150 g caş (caşcaval) ras şi un pachet praf de copt. Adăugăm apoi un gălbenuş de ou, sare şi atâta smântână câtă este nevoie ca să obţinem un aluat potrivit.

Intindem aluatul pe o planşetă şi tăiem forme rotunde cu un păhărel. Le ungem cu albuşul bătut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.