Pogacele de conopida

Printeaza

 Pogacele de conopida

IngredientePogacele de conopida

  • 1 conopidă mare
  • 200 g carne friptă sau şuncă
  • 1 ou
  • 1 ingură smântână
  • 1 lingură pesmet
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • 1-2 linguri făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Bucheţelele de conopidă bine spălate le fierbi în apă sărată. Le scurgi şi le pasezi cu furculiţa. Adaugi carnea sau şunca tăiată bucăţele mici, oul, smântână şi pesmetul, sare, piper, pătrunjel tocat mărunt şi făină.

Vei obţine un aluat din care faci pogăcele (ca micii) pe care le dai prin făină, ou, pes­met şi le prăjeşii în ulei încins. Le serveşti cu salată de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.