Pogăcele de jumări cu susan

Printeaza

Pogăcele de jumări cu susan

Ingrediente:Pogacele de jumari cu susan

  • 500 g jumări de porc
  • 5 ouă
  • 1 ceaşcă de apă
  • 800-850 g făină
  • 50 g drojdie de bere
  • sare
  • susan

 

Mod de preparare:

Treci jumările prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu făina, 4 ouă şi drojdia dizolvată în apa călduţă. Pui şi un praf de sare şi frămânţi aluatul până devine elastic.

Intinzi o foaie de 5 mm grosime din care tai bucăţi cu o formă specială de prăjituri.

Dai bucăţile de aluat prin oul rămas, apoi le treci prin susan şi le aşezi intr-o tavă unsă cu untură sau margarină.

Le laşi la dospit 10-15 minute, după care le coci la foc moale, până se rumenesc.

Pogăcele de jumări cu susan

Pogacele de jumari cu susan

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.