Pogacele din cartofi

Printeaza

Pogacele din cartofi din: cartofi, drojdie, faina, galbenusuri, unt, telemea de oaie, carne afumata, ou, sare, piper.

Ingrediente:Pogacele din cartofi

  • cartofi
  • drojdie
  • 500 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 200 g unt
  • 200 g telemea de oaie
  • 200 g carne afumata
  • 1 ou pentru uns
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă şi între timp desfaci drojdia cu puţină apă caldă. Cureţi cartofii de coajă, îi presezi, adaugi făina, sarea, gălbenuşurile, untul topit şi drojdia. Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe se fierb în apă cu sare.

După ce ai omogenizat toate ingredientele, aduni aluatul într-o mingie şi laşi să crească. Dai brânza pe râzătoare şi tai carnea afumată. Rupi din aluat bucăţi de mărimea unei mandarine, o întinzi uşor cu degetele, pui brânză, piper şi carne.

Procedezi aşa până termini cu tot aluatul, aşezi pogăcelele în tavă, le ungi cu ou şi le dai la cuptor pentru 40 de minute.

Pogacele din cartofi

Pogacele din cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.