Pogacele de linte rosie
PrinteazaPogacele de linte rosie din: linte, orez, oua, smantana, faina, chimen, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 150 g linte roşie
- 100 g orez fiert
- 2 ouă
- 100 ml smântână
- 2 linguri făină
- sare
- piper
- chimen
- frunze de pătrunjel verde
- ulei
Mod de preparare:
Se toarnă apă peste linte atât cât să o acopere şi se fierbe, după care se strecoară şi se mixează cu blenderul vertical.
Se asezonează cu sare, piper şi chimen, se adaugă orezul fiert, smântână, ouăle bătute, frunzele de pătrunjel mărunţite şi făina şi se amestecă.
Compoziţia se pune în forme de brioşe din silicon, unse puţin cu ulei şi se coc 35-40 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
Pofta buna!