Pom-Pom Cake
PrinteazaPom-Pom Cake din: faina, drojdie, zahar de mesteacan, mascarpone, oua, mere uscate, lapte, unt.
- 150 g făină integrală
- 1/2 pliculeţ de drojdie de bere
- 100 g zahăr de mesteacăn
- 125 g mascarpone
- 2 ouă
- 100 g mere uscate
- 80 ml lapte semidegresat
- unt pentru formă
Mod de preparare:
Incălziţi cuptorul la termostat 7 (210 grade C). Ungeţi o formă de chec. Tăiaţi merele uscate în bucăţi mici.
Bateţi mascarpone cu mixerul. Adăugaţi zahărul si mai bateti 1 minut.
Incorporaţi ouăle unul câte unul, bătând amestecul după fiecare adăugare, tot cu mixerul, apoi turnaţi laptele, faina amestecată cu drojdia de bere si, în sfârsit, merele.
Turnaţi în forma de chec şi ţineţi la cuptor în jur de 40 de minute. Lama unui cutit trebuie să iasă uscata.
Pofta buna!